Toscana Thermo Masque

Voor het verstevigen van de gelaatscontouren

Dit modelerend mineralen masker heeft een heerlijke warmte werking voor uw huid.

Geschikt voor alle huidtypen, behalve de sterk gestuwde huid. Uw huid wordt ontvankelijk gemaakt voor de opname van intensieve werkstoffen in de vorm van ampullen en crèmes. Na het aanbrengen van het masker zal er een warmte werking optreden, die op loopt tot 42 graden. Deze warmte zorgt voor een diepere penetratie van de werkstoffen, maar geeft ook een heerlijk ontspannend effect.

Deze behandeling kan speciaal toegepast worden voor het verstevigen van de gelaatscontouren en een extra dieptewerking van de actieve werkstoffen die onder het masker zijn aangebracht.

Venezia Modelling Mask

Voor de rijpere en verslapte huid

Heerlijk verkoelend, adstringerend en modelerend effect

Dit Peel-Off masker wordt gebruikt als medium voor werkzame componenten zoals ampullen, actiefcrèmes of andere maskers. Het blijft elastisch en soepel en vormt een 'rubberachtige' substantie met plastische, elastische eigenschappen.

Na het verwijderen van het masker ontstaat een heerlijk verkoelend, adstringerend en modelerend effect dat de gelaatscontouren verstevigt en ook geschikt is voor de allergevoeligste huidtypen.

Masque Membraneux

Voor de rijpere en verslapte huid

Met Vitamine E en collageen, Collageen bindweefselbehandeling

De behandeling voor de rijpere en verslapte huid met bindweefselmassage volgens de Medex methode en Masque Membraneux, een collageen vitamine E vliesmasker voor alle huidtypen. Het masker komt als een vlies over uw huid. Ook in kuur verband.

Contactgegevens

Uiterdijksterweg 27
8931 BK Leeuwarden

contact@jennywoudstra.nl

Lid van: Provoet, Anbos
Geregisteerd: KRP, AGB code, KvK

Afspraken worden uitsluitend telefonisch gemaakt. U kunt hiervoor bellen met 058-2800764

Bij vragen of uw bestellingen van de produkten kunt u ook een mail sturen .

Neem contact met mij op

Openen in nieuw venster