Huidverbetering

Dermashaper behandeling

DermaShaper van Bentlon:
3 behandelingen in 1 apparaat

 • ultrasoon
 • electrotherapie
 • ionisatie

Door een behandeling met de Dermashaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit.Precies zoals het voordat de veroudering begon.

Direct zichtbaar resultaat

De DermaShaper heeft een zeer intensieve werking met direct zichtbaar resultaat. Direct na de behandeling is een aanzienlijke verbetering van de huid zichtbaar. Zelfs enkele dagen na de behandeling voelt de klant nog de aangename nawerking van debehandeling. Een unieke ervaring waarbij u het resultaten direct ziet en voelt. De DermaShaper kan ingezet worden voor een breed scala aan behandelingen.nl:

 • intensieve huidverjonging
 • verstevigende gelaatsbehandeling
 • drainage onder de ogen
 • kalmeren en herstellen bij couperose en gevoelige huid
 • kalmeren en herstellen van de getraumatiseerde huid
 • na acné behandeling, chirurgische ingrepen, microdermabrasie.
 • kalmeren en herstellen van de huid na (zon-)verbranding
 • het behandelen van verklevingen en littekens op het gelaat

De behandelingen met de DermaShaper geven direct zichtbaar en voelbaar resultaat. De huid krijgt meer spanning, rimpels zijn minder diep, wallen zijn zichtbaar minder en de huid vertoont aanzienlijk minder roodheid. De behandeling met de DermaShaper wordt dan ook de instant Face lift genoemd. Tevens is het mogelijk om met DermaShaper werkstoffen in te sluizen.

Elektrotherapie

Bij de elektrotherapie wekken de stroomimpulsen spiercontracties op. Voor elke spiercontractie is een verhoogde bloedtoevoer nodig. Bovendien worden door elektrotherapie de verslapte spierweefsels verstrekt en worden vetophopingen in het weefsel afgebouwd. U kunt het vergelijken met ‘fitness’ voor de huid.

ionisatie
Gelijkstroom zorgt voor het ‘insluizen’ of beter laten indringen van actieve werkstoffen, waardoor hun werkzaamheid verhoogt.

Ultrasoon

Ultrasoon zijn zeer hoge frequentie geluidsgolven die voor het menselijke oor niet hoorbaar zijn. Deze geluidsgolven wekken trillingen op die effectief toegepast kunnen worden bij gezichtsbehandelingen. Bij de DermaShaper is het mogelijk om met continue of pulserende ultrasoongeluid te werken.

Ultrasoon heeft diverse effecten op de huid. Door de energie van de ultrasoongolven en de warmteontwikkeling wordt het celmetabolisme gereactiveerd door stimulatie van de fibroblasten. De doorlaatbaarheid van de huid wordt verhoogd waardoor actieve werkstoffen beter in de huid kunnen worden gebracht. Door de trillingen die ultrasoon maakt, ontstaan in de huid moleculeraire wrijvingen, waardoor verharde of verkleefde vezelstructuren verminderen. Andere toepassingen van continue of pulserend ultrasoongeluid zijn spierontspanning, pijnvermindering, betere doorbloeding en bevordering van het regeneratievermogen van de huid.Tenslotte heeft ultrasoon ook een drainerende werking.

Contactgegevens

Uiterdijksterweg 27
8931 BK Leeuwarden

contact@jennywoudstra.nl

Lid van: Provoet, Anbos
Geregisteerd: KRP, AGB code, KvK

Afspraken worden uitsluitend telefonisch gemaakt. U kunt hiervoor bellen met 058-2800764

Bij vragen of uw bestellingen van de produkten kunt u ook een mail sturen .

Neem contact met mij op

Openen in nieuw venster